de HAN: 'In- en overzicht, met een vooruitziende blik'

Lees het interview

Noteer in je agenda: Bijeenkomst gebruikersgroep 9 oktober 2018.
Xedule binnen het Voorgezet Onderwijs, interview met Hoofdvaart College

Lees het interview

BREAKING: (voorlopige gunning) Hogeschool Windesheim kiest voor Xedule!
CvB Nova College over Xedule en professionalisering

Naar het nieuwsbericht

Ook Avans Hogeschool kiest voor Xedule!

lees verder

Grijp je kans: vacature medewerker supportafdeling

Lees hier verder


Training

Soms is het belangrijk om "de neuzen dezelfde kant op te hebben". Op dit soort momenten biedt training de ideale oplossing. Advitrae verzorgt (maatwerk) trainingen op het terrein van de onderwijslogistiek.

Zo hebben wij trainingen voor onderwijsmanagers / planners over onderwijslogistiek denken. Deze training helpt bij het zichtbaar krijgen van de relaties en afhankelijkheden bij het organiseren van het onderwijs. Het beoogd resultaat is een effectiever en efficiënter planning- en roosterproces in uw organisatie.

Speciaal voor roostermakers hebben wij een training over het vak roosteren. Hierbij gaan we in op werkwijzen en benodigde competenties. Deze training verzorgen wij altijd "in huis" bij de onderwijsinstelling.

Verder hebben we in samenwerking met de MBO Academie en CINOP diverse trainingstrajecten lopen. Een van deze trajecten is gericht op onderwijsmakers. In dit traject gaan we in op het belang van het meenemen van onderwijslogistieke principes bij het ontwerp van het onderwijs.

Uiteraard verzorgen we trainingen in het (bij)scholen van gebruikers van Xedule, planners, roostermakers of managers.