Noteer in je agenda: Bijeenkomst gebruikersgroep 9 oktober 2018.
Ook Avans Hogeschool kiest voor Xedule!

lees verder

CvB Nova College over Xedule en professionalisering

Naar het nieuwsbericht

Xedule binnen het Voorgezet Onderwijs, interview met Hoofdvaart College

Lees het interview

BREAKING: (voorlopige gunning) Hogeschool Windesheim kiest voor Xedule!
de HAN: 'In- en overzicht, met een vooruitziende blik'

Lees het interview

Grijp je kans: vacature medewerker supportafdeling

Lees hier verder

Spinningmarathon voor Alpe d'Huzes bij ROC de Leijgraaf

Advitrae heeft samen met het ROC de Leijgraaf in Veghel op 5 april 2013 een mega-spinningmarathon georganiseerd, waarvan de opbrengst werd geschonken aan Alpe d'HuZes.

In de aula van de locatie de Muntelaar in Veghel stonden vrijdagmiddag 5 april 50 spinningbikes opgesteld. Van 13.00 tot 18.00 trapten in totaal 170 deelnemers zich in het zweet voor het goede doel.

De Stichting Alpe d'Huzes zet zich in voor mensen die leven met kanker. Ieder jaar wordt een wielertocht georganiseerd op de beroemde Franse berg Alpe d'Huez, waarvoor wielrenners die mee willen doen zich moeten laten sponsoren.

Naast een team van medewerkers van Advitrae, toonden ook de partners, Circle Software en Xebic hun betrokkenheid door met een team mee te fietsen en zo geld in te zamelen.

 

Cheque Alpe d'HuZes versie website

 

Met het evenement werd exact € 8351,63 opgehaald, dat door de stichting Alpe d'HuZes zal worden gebruikt om onderzoek naar kanker mee te bekostigen.

Peer van Summeren, voorzitter van het College van Bestuur, overhandigde het bedrag aan Peter Verdaasdonk, die vervolgens zelf ook in het voorjaar van 2013 aan de Alpe d'Huzes mee heeft gedaan.

spinning foto versie website