Reageer nu op één van onze openstaande vacatures!

Lees snel verder....

Aankondiging gebruikersgroep bijeenkomst 11 oktober bij Cibap Zwolle
Meer weten over de Qlik Xedule connector?

Lees snel verder....

Advitrae ISO27001 gecertificeerd!!

Bekijk het certificaat

De implementatie van ISO27001.

Lees hier verder

Alle geplande Open Opleidingen in 1 overzicht

Bekijk het schema

Breaking News: Ook Avans Hogeschool kiest voor Xedule!
Advitrae introduceert Rapportage-dienst!

Lees hier verder

Samenwerkingsovereenkomst Advitrae en TIG

The Implementation Group (TIG) en Advitrae hebben een partnerovereenkomst getekend. De partijen werken nauw samen om gegevens uit de planning- en roosterapplicatie Xedule beschikbaar te maken in Qlik software. Hiervoor is door TIG de Qlik Xedule connector ontwikkeld. Dankzij deze connector kunnen onderwijsinstellingen gegevens over onderwijslogistiek analyseren en beslissingen beter onderbouwen.

Advitrae_TIG-KLEIN

"Xedule is dè tool voor onderwijslogistiek", aldus CEO Ernest-Jan Horn van TIG (links op de foto). "We hebben van verschillende klanten verzoeken gekregen om hier een oplossing voor te ontwikkelen. Door nauw met Advitrae samen te werken, kunnen we een optimaal resultaat bereiken." Andersom ziet directeur Peter Verdaasdonk van Advitrae ook duidelijke meerwaarde in TIG en Qlik: "TIG heeft ervoor gezorgd dat Qlik de standaard is voor stuurinformatie in het onderwijs. Zij zijn, net als wij, onderdeel geworden van de sector. Onze samenwerking biedt klanten de mogelijkheid om meer uit Xedule én uit Qlik te halen."

Qlik Xedule connector


De Qlik Xedule connector, een toolbox die de gebruiker in staat stel een Qlik Xedule Dashboard op maat te maken. Onderdelen van deze toolbox zijn een connector om data uit Xedule op te halen; een QVD generator om gegevens te structureren; en een QVW met daarin visualisaties. Zo kunnen gegevens over onderwijstijd, faciliteiten en roostering eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden in QlikView.

Meer weten over de mogelijkheden die de QLIK Xedule connector biedt, download dan hier de flyer.