Ook Avans Hogeschool kiest voor Xedule!

lees verder

Noteer in je agenda: Bijeenkomst gebruikersgroep 13 maart 2018.
de HAN: 'In- en overzicht, met een vooruitziende blik'

Lees het interview

Xedule binnen het Voorgezet Onderwijs, interview met Hoofdvaart College

Lees het interview

Alle geplande Open Opleidingen in 1 overzicht

Bekijk het schema

Advitrae ISO27001 gecertificeerd!!

Bekijk het certificaat

De implementatie van ISO27001.

Lees hier verder


Samenwerking met leveranciers

Advitrae ziet het als haar taak om onderwijsinstellingen te ondersteunen bij het inpassen van Xedule in het totale applicatielandschap en daarmee te komen tot een totaaloplossing. Hiermee wordt redundantie van data en / of het overtypen van data voorkomen. Daarom zoekt Advitrae actief contact met diverse leveranciers van applicaties in het onderwijs om te komen tot een integratie. Hiermee ontzorgen wij de onderwijsinstelling op de realisatie en het beheer van de betreffende integratie.

(Integratie-) partners

Logo Xebic
Samen met Xebic heeft Advitrae een module ontwikkeld waarmee Xedule kan worden geïntegreerd met SURFconext en/of Kennisnet Entrée. Hiermee kunnen onderwijsinstellingen die bij SURFconext of Entrée zijn aangesloten middels Single Sign On (SSO) inloggen in de SaaS applicatie Xedule.

 

educus

Advitrae en Educus hebben samen een totaaloplossing voor het onderwijslogistieke proces gerealiseerd op basis van webservices. Xedule kan zo volledig geïntegreerd functioneren met Alluris (Hoger Onderwijs) en EduArte (Middelbaar Beroepsonderwijs).

Download hier de brochure met meer informatie over de integratie met EduArte.

 

tig.LOGO_alleenTIG TIG heeft in samenwerking met een aantal MBO instellingen de Qlik Xedule Connector ontwikkeld met als doel instellingen te voorzien in onderwijslogistieke managementinformatie. TIG heeft voor de ontwikkeling van deze connector nauw samengewerkt met Advitrae. De Qlik Xedule Connector bestaat uit een dynamische connector t.b.v. het ophalen van de data uit Xedule via een webservice en basisrapportages ten behoeve van drie thema's: medewerkers, faciliteiten (gebouwen) en onderwijstijd.

 

Op de website van Xedule vindt u meer informatie over de integratiemogelijkheden met andere systemen.