Ook Avans Hogeschool kiest voor Xedule!

lees verder

Xedule binnen het Voorgezet Onderwijs, interview met Hoofdvaart College

Lees het interview

de HAN: 'In- en overzicht, met een vooruitziende blik'

Lees het interview

Noteer in je agenda: Bijeenkomst gebruikersgroep 9 oktober 2018.
Grijp je kans: vacature medewerker supportafdeling

Lees hier verder

BREAKING: (voorlopige gunning) Hogeschool Windesheim kiest voor Xedule!
CvB Nova College over Xedule en professionalisering

Naar het nieuwsbericht

Vacature Implementatieadviseur onderwijslogistiek

Organisatie

In het hedendaagse onderwijs is een goede planning steeds belangrijker. Onderwijsdoelstellingen kunnen alleen worden bereikt als het onderwijs ook goed wordt georganiseerd. Het organiseren van het onderwijs duiden we aan met de term onderwijslogistiek.

Advitrae, gevestigd in Eindhoven, is de specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische, duurzame oplossingen, effectief onderwijs betaalbaar te organiseren. Dit wordt gerealiseerd door het verbeteren van planningsprocessen, het optimaliseren van de onderwijslogistieke organisatie en de inzet van het planning- en roostersysteem Xedule.

Advitrae heeft met Xedule in een korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Wij hebben klanten in het VO, MBO, HBO en WO. De groei in het aantal klanten leidt tot een toenemend aantal benodigde implementatieadviseurs.

Functie

Advitrae is een organisatie die een beroep doet op je inventieve en intellectuele vermogens en een bureau waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante en complexe planningsvraagstukken in het onderwijs.

In je functie, begeleid je klanten bij de functionele implementatie van het planningsysteem Xedule. Hierbij krijg je te maken met onderwijsmanagers, teamleiders, inzetplanners, roostermakers en functioneel beheerders. Je werkt in teamverband bij onderwijsinstellingen. Samen met je collega's maak je een inventarisatie en analyse van de bestaande situatie en help je de klant met het maken van inrichtingskeuzes. Vervolgens geef je aan hoe Xedule ingezet kan worden in het onderwijslogistieke proces. In het werk speelt het instrument Xedule uiteraard een belangrijke rol. Echter, in je projecten heb je oog voor mogelijke procesverbeteringen en bijbehorende organisatieveranderingen waarbij logistieke concepten een belangrijke rol spelen. Je ondersteunt en begeleidt de klant bij het doorvoeren van de voorgestelde verbeteringen, rekening houdend met de veranderkundige aspecten. Je maakt deel uit van het team van adviseurs van het bureau, regisseert grotendeels je eigen opdrachtenportefeuille en draagt verantwoording af aan één van de partners van het bureau.

Een carrière bij Advitrae zorgt voor verbreding en verdieping van jouw kennis en ervaring op het gebied van onderwijslogistiek, advisering en ICT. Je klantenkring bevindt zich in heel Nederland.

Functie eisen

  • Relevante HBO/Masteropleiding (bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, operations management).
  • Bij voorkeur 4-5 jaar ervaring als adviseur/projectleider in (onderwijs-)logistieke projecten.
  • Ervaring met de implementatie van ICT systemen / aantoonbare affiniteit met ICT systemen.
  • Affiniteit met de onderwijssector.
  • Ervaring met onderwijslogistiek is een pre.

Advitrae zoekt een adviseur die van de gebaande paden af durft te wijken en beschikt over een grote drive om bij te dragen aan innovatie in het onderwijs.

We zoeken een adviseur die vanuit eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een succesvolle bijdrage gaat leveren aan de groeiambitie van de organisatie. Een teamspeler die ideeën heeft en initiatief toont. Advitrae verwacht dat de nieuwe medewerker altijd alert is op nieuwe ontwikkelingen en open staat voor ideeën van anderen.

Aanbod

Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met getalenteerde collega's aan uitdagende projecten voor onderwijsorganisaties. Er is volop ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het betreft in beginsel een fulltime functie, maar parttime invulling is bespreekbaar (minimaal 0.8 fte).

Advitrae biedt een passend en marktconform salaris. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen en een auto van de zaak.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met je CV naar Henk van der Molen (vandermolen@advitrae.nl)

Let op: Alleen reacties die rechtstreeks door de sollicitant worden gestuurd met daarbij een gerichte motivatie en CV worden in behandeling genomen.